Nye aktiviteter!

Nå starter vi med noen nye aktiviteter, folkens!

Hver mandag kl. 18.00 inviterer vi pensjonister til pensjonistkveld.

Kvelden vil bestå av litt instruksjon, en turnering  og selvfølgelig kaffe og noe å bite i for dem som ønsker det. Vi vil holde på i 2 til 3 timer og vil rette dette inn etter pensjonistenes ønsker,

 

Hver tirsdag kl. 18.00 starter vi opp med jente/dame aften. Her vil vi også gi instruksjon og spille turnering. Det er viktig å få inn jenter i klubben og salongen og vi tilbyr derfor priser  på biljardspill til jenter, som vil ligge på ca halv pris av våre normale priser.

 

Hver torsdag kl. 18.00 vil det fortsatt bli arrangert amatørturnering. Prisen på turneringen er kr 30. Det vil si at man ved å være med får mye spilling for pengene og premiene er at de to finalistene får fri deltager avgift på en av våre vanlige klubbturneringer enten onsdag eller søndag.

 

Vi har sendt ut inbydelser til alle idrettslag i Fredrikstad og endel bedrifter og vil i fremtiden satse mye mer på å leie ut salongen til både barnebursdager, hyggekvelder for idrettslag, bedrifter og lignende. Dette vil vi prøve å legge til de dagene hvor vi normalt har liten aktivitet. Derfor vil man kanskje i fremtiden oppleve at salongen kan bli lukket på noen dager for leide arrangement, slik det feks. er når vi arrangerer Norgescuper, NM og lignende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *