Søndagsturnering og medlemsmøte!

12 spillere stilte til start på søndagens turnering, som ble spilt i 9-ball.
*
Morten Arnesen ble nok en gang for sterk og slo til slutt Jonas Gangfløt i finalen. Yaser Thaher spilte en god turnering og hvor marginene ikke helt var på hans side. Her er dagens resultater:
*
1. Morten Arnesen.
2. Jonas Gangfløt.
3. eystein Gangfløt.
3. Yaser Thaher.
5. Martin Meintjes.
5. Trond-Michael Stensrød.
7. Emil Gangfløt.
7. Filip Endale.
9. Ole Tobias Gangfløt.
9. Giena Tanilon.
9. Moy Farfan.
9. Pål Martinsen.
*
*
Før turneringen avholdt klubben et medlemsmøte. Et godt fremmøte tiltross for en haste innkallelse to dager før. Møtet ble avholdt i en meget god tone, med mange gode innspill.
*
Punkt 1 på agendaen var planlegging av klubbens Juleturnering, som ble fastsatt til Søndag den 27. desember i 9-ball med handicap. Se forøvrig annonse annet sted her på siden.
*
Punkt 2 på agendaen var rikets tilstand.
Undertegnede la frem en rapport som viste at aktivitene i salongen de siste par månedene har vært for dårlige og må opp et par hakk. Klubben og Biljardhuset har siden i sommer avtalt et tettere samarbeide både økonomisk og vakttjeneste messig. To ildsjeler i klubben har stått frem og det er Moy Farfan og Arne Wiese-Hansen. Flere ildsjeler etterlyses i fremtiden. At undertegnede har fått mere avløsning i salongen har gitt mere tid til å markedsføre salongen. Vi har endelig fått i gang vår hjemmeside www.biljardhuset.no , og det har blitt jobbet på flere fronter, for å få til flere aktiviteter på de såkalte «døde» dagene i salongen. Vi tilbyr nå hyggekvelder for idrettslag/bedrifter og barnebursdager. Vi regner med at dette arbeidet vil gi resultater etterhvert.
*
Punkt 3 på agendaen var eventuelt.
Her snakket vi først og fremst om hva klubbens medlemmer kan bidra med for å øke aktivitene. Og vi snakket om hva vårt ubrukte rom i forlengelse av kiosk området som vi har fått tildelt kan brukes til for å delegere flere inntekter. Her kom vi ikke frem til noen konklusjon, så her etterlyser vi fortsatt noen lyse ideer
*
Fredrikstad 1. desember 2015
Eystein Gangfløt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *