Christas Classic 2018

Christmas Classic 2018 arrangeres på Biljardhuset den 29. desember. Vi åpner salongen kl. 09.00 og vil starte turneringen ca. kl. 11.15, etter at alle har blitt registrert, at vi har avholdt en budrunde på alle spillerne, vi har fått godkjent alle handicap og har foretatt trekningen.
Allerede i dag 21. november er det 53 påmeldte deltagere. Foreløpig har 3 spillere fra Sverige meldt seg på og vi håper på flere derfra. Noen Danske spillere vil også bli invitert. I år har vi derfor stor tro på at turneringen skal bli fullbooket med 64 deltagere totalt. Ved flere enn 64 påmeldte vil vi ha en reserveliste i tilfelle noen melder avbud.
Dette vil for oss i Fredrikstad bli årets høydepunkt. I tillegg til å lage en flott turnering vil vi satse på å tilby mye god mat og drikke denne dagen til hyggelige priser.
Vel møtt, folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *